Manchester City er her for at vinde mod Tottenham!

Comments · 138 Views

Billige Manchester City fodboldtrøje avancerede med en 1-0 udesejr over Tottenham i fjerde runde af FA Cuppen. Lad os nu gennemgå denne kamp gennem statistikker! ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍

Guardiolas ønske går i opfyldelse

Efter at Manchester City vandt treblet i sidste sæson, blev Guardiola spurgt, om han havde nogle uopfyldte ønsker. På det tidspunkt jokede Guardiola: "Jeg vil gerne score mod Tottenham på udebane. Det er derfor, jeg bliver, jeg vil slå Tottenham på udebane."

Billige Manchester City Børn Fodboldtrøje har haft stor succes i løbet af de sidste par sæsoner, men vi har ikke formået at bringe en sejr eller endda et mål hjem i vores seneste fem besøg på Tottenhams nye stadion.

Efter 550 minutter og 101 skud kom dette magiske øjeblik endelig. Inden kampens slutning tog De Bruyne et hjørnespark og vendte mod mål, hvilket fik målmanden til at redde bolden Ake reagerede hurtigt og stak bolden i modstanderens mål.

Det er værd at nævne, at i fjerde runde af FA Cuppen afholdt for et år siden, var det Ake, der også brød igennem Arsenals mål og hjalp holdet videre til femte runde.

Tottenham fejler

Billig Manchester City fodboldtrøje forsvar mod Tottenham i normale kampe var meget effektivt, hvilket resulterede i, at Tottenham kun fik én skudmulighed i hele kampen. Tottenham var ikke i stand til at ramme målet i hele første halvleg. Det var også første gang siden februar 2020, at de ikke havde nogen skuddata i første halvleg.

Ortega klarede sig godt i kampen. Han indkasserede kun ét mål i 675 minutters optrædener i FA Cuppen. Målet, han indkasserede, var i FA Cup-finalen i 2023, da Manchester United B Fee scorede gennem et straffespark.

Kommunikationskontrolekspert

Manchester City afleverede med succes bolden 602 gange i kampen, mens Tottenham sendte bolden 466 gange. Manchester City havde en boldbesiddelse på 57 % og kontrollerede situationen i udekampen.

Manchester Citys midtbaneduo Kovacic og Rodrygo er de spillere, der har rørt bolden mest på holdet, med henholdsvis 100 og 91 berøringer.

Kovacic afleverede bolden 76 gange med en nøjagtighed på 92 %, mens Rodrigo sendte bolden 74 gange med en nøjagtighed på 93 %. Rodrigo sendte 4 nøgleafleveringer, Manchester Citys hold havde 14 nøgleafleveringer, og Tottenham havde kun 1 nøgleaflevering i hele kampen.

Pokalens sejrsrække

Dette er den niende sæson i træk, at Billig Manchester City Børn Fodboldtrøje er avanceret til femte runde af FA Cuppen. Manchester City har fastholdt en sejrsrække i udekampe i FA Cuppen siden februar 2018. Det fastholder i øjeblikket den historiske rekord for FA Cuppen med 12 på hinanden følgende udesejre i FA Cuppen.