Euro 2024 - Puola 1-3 Itävalta: Marko Arnautovicin rangaistus antaa Ralf Rangnickin joukkueelle ensimmäisen voiton

Comments · 49 Views

Euro 2024:n kattavuus Gernot Traunerin, Christoph Baumgartnerin ja Marko Arnautovicin maalit antoivat Itävallalle ensimmäisen voittonsa Berliinin turnauksesta. Robert Lewandowski palaa Puolaan, joka vahvistettiin myöhemmin ensimmäiseksi eurosta 2024 vetäytyneeksi maaksi

Puolasta tuli ensimmäinen maa, joka putosi EM-kisoista 2024 hävittyään Halvat Itävalta Jalkapallopaita lle 3-1.

Gernot Traunerin, Christoph Baumgartnerin ja Marko Arnautovicin maalit johtivat Ralf Rangnickin Ralf Rangnickin joukkueeseen vaikuttavaan voittoon Berliinissä, kun taas heidän vastustajansa kärsivät kaksi tappiota kahdessa ensimmäisessä pelissään D-ryhmässä.

Myöhemmin samana iltana Alankomaat voitti Ranskan 0-0-tasapeliin, jolloin Puola hävisi yhden kierroksen etuajassa.

Itävalta aloitti pelin räjähdysmäisellä vauhdilla, ja heidän aggressiivinen lähestymistapansa tuotti tulosta 10 minuutin sisällä, kun Philipp Mwene syötti pallon lähelle Traunerille ja teki maalin.

Pelin edetessä toiselle puoliajalle intensiteetti hiipui ja Puola alkoi taistella vastakkaisella laukauksella, jonka Philipp Lienhart esti ja esti sitten urheasti Przemyslaw Frankowskin ristin päällään. se kohti läheistä postia.

Puolen tunnin kuluttua he palasivat peliin. Vasemmalta annettu keskitys aiheutti paniikkia rangaistusalueella, ja Krzysztof Piatek otti kontrollin ja tasoitti, kun Trauner esti Jan Bednarekin laukauksen.

Puolan talisman Robert Lewandowski tuli puoleen tunnin päästä, ja katsomossa oleva puolalainen yleisö hurrasi, mutta Itävalta Jalkapallo pelipaidat meni pian taas johtoon. Alexander Prassin syötö esti Arnautovicin ja Baumgartner viimeisteli.

78. minuutilla maalivahti Wojciech Schzczesny kaatoi Marcel Sabitzerin kiusallisesti rangaistusalueella ja peli julistettiin päättyneeksi ennen kuin entinen Stoke Cityn ja West Hamin hyökkääjä Arnautovic ampui viileästi kotiin, mikä varmisti pisteet ja hyvän alun Itävallan Euro 2024 -kampanjalle.